Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Nå vurderer entreprenøren riving og . Det er ikke meldt om personskader. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken.

Torsdag like etter midnatt fikk . Kraftig Brann I Leilighetsbygg I Hemsedal Brannvesenet Far Bistand Fra Vest Dagsavisen
Kraftig Brann I Leilighetsbygg I Hemsedal Brannvesenet Far Bistand Fra Vest Dagsavisen from cloudfront-eu-central-1.images.arcpublishing.com
Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter.

Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til .

Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Nå vurderer entreprenøren riving og . Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Torsdag like etter midnatt fikk . Brannen har spredt seg til et nabobygg, . Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. Det er ikke meldt om personskader.

Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Brannen har spredt seg til et nabobygg, .

Torsdag like etter midnatt fikk . K2rgaaod1du8rm
K2rgaaod1du8rm from imbo.vgtv.no
To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal. Brannen har spredt seg til et nabobygg, . Brannmannskapene har fått kontroll på . Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal.

Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger .

Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Brannen har spredt seg til et nabobygg, . Slik jobber hemsedal for den kommende påsken etter brannen,. Torsdag like etter midnatt fikk . To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Det er ikke meldt om personskader. Brannmannskapene har fått kontroll på .

Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Brannmannskapene har fått kontroll på . Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken.

Brannen har spredt seg til et nabobygg, . Xva1 Ooyqaurtm
Xva1 Ooyqaurtm from g.api.no
Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal. Brannmannskapene har fått kontroll på . Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring.

Det brenner i to bygg nær skianlegget i hemsedal.

Brannen har spredt seg til et nabobygg, og det er mye røyk. Det brenner kraftig i to bygg ved hemsedal alpinsenter. Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Nå vurderer entreprenøren riving og . Det brenner kraftig i et bygg under oppføring ved hemsedal skisenter. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Nødetatene er på stedet etter at det begynte å brenne i en bygning ved et alpinanlegg i hemsedal. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Brannvesenet har foreløpig ikke full kontroll på brannen, men det er ikke lenger . Brannmannskapene har fått kontroll på . Kommunen har satt krisestab, opplyser ordfører til . Torsdag like etter midnatt fikk . Det er omfattende skader etter en kraftig brann i et leilighetsbygg under oppføring i hemsedal.

Brann I Hemsedal / Nå vurderer entreprenøren riving og .. To leilighetsbygg fikk omfattende skader i brannen i hemsedal onsdag, ett av dem var under oppføring. Det brenner kraftig i et leilighetsbygg som er under oppføring i hemsedal i viken. Brannen i et bygg ved skianlegget på hemsedal onsdag spredde seg til et nabobygg, og flere ble evakuert. Kraftig brann ved skianlegg i hemsedal: Brannmannskapene har fått kontroll på .